Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 


Nada pentru oblete


Mod de preparare: Se fierb doua parti de porumb si o parte de grau pana se desfac bine (se fierb separat). Se scurg de apa si se baga in masina de tocat carne impreuna. Dupa prima tocare se omogenizeaza mixul cu mana iar dupa a doua tocare o sa rezulte niste carnaciori formati din boabele tocate. Ii lasam asa pana la folosirea pe balta, nu ii presam, nu ii compactam. Separat rasnim floarea soarelui, prajita tot de 2 ori. Pe balta luam 3-4 maini de "carnaciori" si amestecam cu floarea rasnita astfel: daca vrem sa se desfaca mai repede punem mai multa floare si strangem in pumni nada mai putin; daca vrem sa se desfaca mai lent punem floare mai putina ,cam 1/4 din cantitatea pe care vrem sa o facem , si strangem mai tare in pumni. Pentru lac o facem mai dispersanta iar pt. ape care curg, mai colanta.

Reteta oferita de: Nitu Vasile
Comanda momeli si nade gata preparate sau semipreparate - click aici!


<<INAPOI

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate