Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 


Pasta de boilies


Incrediente: Se folosesc bilele de boilies care sunt crapate sau chiar si bile bune.
Mod de preparare: Se zdrobesc bilele pana se obtine o pulbere fina. Separat se ia miez de paine care se inmoaie cu apa si se framanta foarte bine. se incorporeaza treptat praful de bilies in miezul de paine. Adaugam si putin ulei pentru a se omogeniza compozitia. Putem adauga diferite arome (functie de aromele din care au fost facute boilies-urile) iar pasta obtinuta trebuie sa fie omogena la culoare si cam de consistenta plastilinei.

Reteta oferita de: gabibrb



<<INAPOI

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate