Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 


Pasta de "Pogace"


Incrediente: malai (foarte fin), gris, srot de floarea-soarelui, un ou, ulei de anason, aromanti, coloranti.
Mod de preparare: Din malai se face o mamaliga destul de tare. O luam de pe foc cat este calda si punem peste ea praful de srot. Adaugam uleiul de anason, oul si colorantul si se amesteca bine. Putem pune si vanilie iar pentru crap se adauga obligatoriu si indulcitori. Pasta este cu atat mai tare cu cat se pune mai mult gris. Se framanta foarte bine, pana se raceste. Se poate transporta intr-un sac de panza, umezind-o din cand in cand. Fir intins.

Reteta oferita de: gabibrb



<<INAPOI

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate