Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 


Pescuitul recreativ/sportiv la mare este una dintre cele mai frumoase ocazii de a imbina frumusetea peisajului marin cu pasiunea noastra draga tuturor pescarilor, pescuitul. Spre deosebire de alte locatii de pescuit, marea ofera satisfactii depline oricarui pescar prin varietatea si demensiunile speciilor de pesti ce pot fi capturate. Poti sa arunci o lanseta la apa avand drept momeala o bucata de pestisor si poti prinde o gama foarte diversificata dintre speciile de pasti care convietuiesc in Marea Neagra.
La mare exista multiple posibilitati de desfasurare a pescuitului, atat de pe plaja sau diguri precum si din ambarcatiuni. Sunt sperante ca in curand sa se legifereze si pescuitul subacvatic, unul dintre cele mai spectaculoase moduri de a pescui.
Exista posibilitatea de a inchiria ambarcatiuni pentru pescuitul in larg in majoritatea porturilor de la mare, Sulina, Sf. Gheroghe, Gura Portitei, Midia, Portul Tomis, Eforie Nord, Neptun-Olimp, Mangalia.
Este important de retinut faptul ca sezonul de pescuit se potriveste perfect cu perioada de vacanta estivala. Nu uitati, puteti captura un laban mare in perioada martie-mai sau un lufar frumos in lunile septembrie, octombrie.
In ultimii ani fauna Marii Negre s-a refacut, au reaparut specii de pesti despre care puteam afla doar din povestirile pescarilor batrani. In acesta categorie se afla zarganul, randunica de mare, palamida, barbunul, stavridele si multi altii.
Pescuitul recreativ/sportiv la mare in portiune Vama Veche - Cap Midia, de pe mal, se poate face pe baza unui permis de pescuitrecreativ/sportiv eliberat de AJVPS Constanta si a avizului Polititei De Frontiera. Pentru pescuitul recreativ/sportiv din barca se percepe o taxa de 6.000.000 lei/an. In portiunea Cap Midia - Sf. Gheorghe se poate pescui recreativ/sportiv de pe mal pe baza unui permis de pescuit recreativ/sportiv eliberat de Piscicola Jurilovca S.A.Click aici pentru pricipalele specii de pesti ce se pot pescui recreativ/sportiv in Marea Neagra!

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate