Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Budincă cu peşte


Ingrediente: cartofi, sos alb (bechamel), bulion de peşte aromat, nucşoară, pesmet, caşcaval ras.

Mod de preparare: Peştele fiert (care a rămas) se taie în bucăţi potrivite, se desărează. Se fierb cartofii (câte unul pentru fiecare persoană), se scurg bine, se zdrobesc bine cu furculiţa. Se pregăteşte sosul bechamel la care se adaugă o lingură de bulion de peşte aromat. Se amestecă apoi cu 4 linguri de caşcaval ras; se adaugă peştele, puţină nucşoară rasă (un vârf de cuţit), sare, piper. Se ung cu unt forme mici (pentru fiecare persoană) se umplu cu compoziţia de budincă, se presară deasupra pesmet şi puţin caşcaval ras. Se pun în cuptorul bine încălzit, se ţin până când se rumeneşte frumos budinca; se serveşte foarte fierbinte, în formele respective.



 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate