Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Chiftele de peşte


Ingrediente: 250 grame de peşte fără oase, 2 chifle, 2 ouă, 2 linguri de brânză rasă, sare, piper, 2 linguri de făină, 100 ml de ulei.

Mod de preparare: Chiftelele se pot face din orice resturi de peşte fiert. Se scot cu grijă oasele şi pielea; se toacă peştele mărunt. Se adaugă chiflele muiate în apă şi bine stoarse, ouăle, brânza rasă fin, sarea, piperul. Se amestecă bine împreună. Se fac chiftele rotunde, care se dau prin făină şi se prăjesc în ulei. Se servesc cu sos de roşii, calde.



Peştele este fiert cînd se desprinde cu uşurinţă o aripioară de restul cărnii; se scoate din apa în care a fiert numai după ce s-a răcit complet. Pentru a se elimina oasele se taie peştele fiert pe spate cu atenţie şi se scot oasele mari.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate