Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Chiftele de peşte


Ingrediente: 700 grame de peşte, 2 ouă, 150-200 grame de ceapă, 150 grame de miez de franzelă, 1 legătură de verdeaţă, făină, ulei, piper, sare.

Mod de preparare: Se curăţă bine peştele de oase; carnea se taie bucăţele şi se amestecă cu miez de pâine albă, muiat în lapte şi stors bine, ceapa călită uşor în puţin ulei (atât cât să fie aurie), verdeaţa tocată mărunt, sare, piper, după gust. Se trec toate ingredientele prin maşina de tocat. Se adaugă apoi ouăle (sau un ou întreg şi un gălbenuş). După ce s-au amestecat bine, se formează chiftelute care se tăvălesc prin făină şi se prăjesc pe toate părţile în ulei încins. Se servesc calde sau reci.



La peştii cu miros pronunţat ca ştiucă, somn etc. se recomandă să se adauge în apă 1/2 pahar de zeamă de castraveţi muraţi sau borş.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate