Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Chiftele de peşte


Ingrediente: 250 grame de peşte slab fiert; se scot oasele şi pielea şi se amestecă cu o linguriţă de unt, 75 grame de miez de pâine, muiat în lapte şi stors bine, două ouă, sare, piper.

Mod de preparare: Se prepară o îocătură fină (peştele fiert poate fi zdrobit bine cu furculiţa). Se fac chiftelute, care se tăvălesc prin făină sau pesmet şi se prăjesc în ulei. Aceste chiftele pot fi fierte în bulion de peşte aromat, ca perişoarele.



Ştiuca fiind un peşte cu un conţinut foarte mic de grăsimi, cînd nu se prepară pentru regim dietetic, se fierbe in trei părţi apă şi o parte ulei.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate