Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Ciorbă de peşte


Peşteie, tăiat bucăţi, este trecut în oala în care s-au fiert tot felul de zarzavaturi, tăiate mărunt. După câteva minute de fierbere (pe foc. mic) se adaugă sare, 1/2 pahar de vin alb sec, roşii curăţate de pieliţe şi de seminţe, verdeaţă tocată. Se continuă fierberea până când peştele este fiert. Se adaugă borşul fiert separat. Se lasă să mai dea câteva clocote mici. Se dă deoparte. Pentru aromă se pune leuştean. Se serveşte după o oră, caldă.




Peştele se păstrează totdeauna la gheaţă într-o pungă de masa plastică, în congelator sau acoperit cu o cîrpă udă în frigider fără congelator, pînă în momentul cînd se prepară (cel mult 10 ore).

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate