Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Cod rasol


Ingrediente: 1 kg cod dezosat; 1 ceapă; 2 linguri oţet, 4 cartofi, 2 morcovi, piper, sare, o foaie de dafin, 100 grame de unt sau margarina, o lămâie, pătrunjel verde, sos de tarhon sau o maioneză picantă.

Mod de preparare: Zarzavaturile se fierb întregi. Fileurtle de cod se presară cu sare şi se lasă să stea o oră. Fileuriie de cod se fac rulouri, se leagă cu aţă şi se fierb în apa în care a fiert zarzavatul, la care se adaugă 2 linguri de oţet sau 1 pahar de vin alb, piperul, dafinul, verdeaţa.
După ce au fiert, se scurg şi se servesc calde, cu unt topit şi lămâie, sau reci, cu un sos picant.





Dacă peştele este mare, feliile tranşate se crestează la suprafaţă cu un cuţit cînd se aşază la grătar.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate