Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - Conserve de peste

Conserva de guvide
Conserva de peste
Peste afumat
Peste mic afumat
Afumatura de durată
Hamsie marinată
Conserva pasta de guvide
Conserva de peste ardeleneasca
Conserva de peste cu ceapa
Stiuca la borgan



Peştele conservat prin sărare şi afumare se poate păstra în gospodării un timp limitat, la fel şi alte semiconserve de peşte.

Sortimentul

Temperatura de
pastrare °(C)

Timpul de pastrare
maxim

Peste sarat

-2 ... +8

3 ... 12 luni

Peste afumat la cald

0 ... +8

3 zile

Peste afumat Ia rece

0 ... +15

25 zile

Batog

0 ... +8

3 zile

Peste cu ceapa

0 ... +8

12 zUe

Marinate reci (în sosuri marinate)

+2... +8

20 zile

Marinate reci (în ulei)

+2 ... +8

30 zile

Pasta de peste

max. +10

3 luni

Salata de icre

0 ... +8

3 zile

Semiconserve în cutii închise
ermetic (fileuri de anchois)

0 ... +4

9 luni



Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate