Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Crap călugăresc


Ingrediente: 1 kg crap, 50 grame de ceapă, 50 grame de orez, 1-2 linguri de bulion de roşii, 1 legătură de pătrunjel, ulei.

Mod de preparare: Se curăţă peştele, se spală, se eviscerează. Ceapa, bine spălată, tocată mărunt, se căleşte în puţin ulei.
Când începe să prindă o culoare aurie (focul să nu fie tare!) se adaugă orezul spălat, pătrunjelul tocat mărunt, zeamă de zarzavat sau bulion de peşte aromat, 1 lingură bulion de roşii. Orezul trebuie să fiarbă încet; când este aproape gata, se pune sare, piper, se lasă să se răcească puţin (orezul nu trebuie să fie zemos, ci bine legat). Se umple peştele cu orezul astfel pregătit, se aşază pe varză (acră) călită şi se dă la cuptor, după ce l-am uns bine cu ulei.





Dacă peştele este mare, feliile tranşate se crestează la suprafaţă cu un cuţit cînd se aşază la grătar.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate