Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Crap cu roşii şi usturoi


Ingrediente: Un crap de 1-1,5 kg; sare, ulei, usturoi, roşii, pătrunjei verde.

Mod de preparare: Se curăţă crapul, se spală şi se taie în bucăţi, care se sărează şi se pun într-o tavă unsă cu ulei. Se pune tava la cuptorul încins, ungându-se peştele din când în când cu uleiul din tavă. Când peştele este gata, se scoate din tavă, se aranjează pe platou şi se acoperă cu sosul următor: se căleşte usturoiul (o căpăţână tocată mărunt) în ulei; când începe să se rumenească, se adaugă felii de roşii (4-5 roşii) curăţate de pieliţă şi de seminţe, sare şi piper. Se presară pătrunjel verde tocat şi se lasă să fiarbă încet în cuptor cam 20 de minute. La fel se poate pregăti somnul la cuptor.





Dacă peştele este mare, feliile tranşate se crestează la suprafaţă cu un cuţit cînd se aşază la grătar.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate