Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Crap la cuptor cu ciuperci si orez


Ingrediente: 1 crap mai mare, 1/2 kg ciuperci proaspete, 1 ceapa tocata marunt, 2 catei usturoi, 250gr unt, verdeata(patrunjel), 1 lingura bulion, 2 cesti mici de orez, sare si piper, 200 ml vin alb.

Ciupercile taiate se inabusa in jumatate din cantitatea de unt impreuna cu ceapa,usturoiul pisat,patrunjelul,sare,piper si orezul.cand e fiert orezul se adauga bulionul si se mai lasa putin sa clocoteasca.cand se mai raceste putin,se umple pestele cu aceasta compozitie si se coase.apoi pestele se asaza in tava in care se pun cativa morcovi taiati pe lung,untul ramas taiat cubulete,foi de dafin si cam 100 ml de apa.peste peste,in tava se toarna vinul alb si se pun cateva feliute de lamaie.se da la cuptor cam 45 min,iar la jumatatea timpului de coacere se intoarce pestele si pe partea cealalta si se mai stropeste cu sosul din tava. Cand e gata,se asaza pe un platou,cu legumele si cu sosul din tava .

Reteta oferita de: Stanga Corina






Examinarea peştelui refrigerat (ţinut cu gheaţă) se face după aceleaşi criterii de apreciere, în ceea ce priveşte peştele congelat examinarea se face atît înainte de decongelare cît şi după aceea. în general peştele bine congelat dă un sunet clar la ciocanire ceea ce înseamnă că îngheţarea este uniformă în toată masa. Decongelarea peştelui se face la temperatura camerei, Imediat după decongelare peştele se prepară. Este total contraindicată păstrarea acestuia în frigider, chiar în congelator, după ce a fost decongelat.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate