Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Crap prăjit, cu maioneză de usturoi


Se curăţă peştele (circa 700 g), se spală, se împarte în porţii, se sărează. Se usucă pe o cârpă fiecare felie, se tăvăleşte prin făină amestecată cu boia dulce, se prăjeşte în ulei şi se rumeneşte frumos pe ambele părţi.
Separat, se fierbe apa (100 ml); se pisează bine 4-5 căţei de usturoi, care se omogenizează prin frecare cu 50 mi uiei, se stoarce o lămâie şi maioneza astfel obţinută se 'subţiază cu apa călduţă, amestecând până la încorporarea în masa maionezei. Sosuf acesta se toarnă peste peştele prăjit, care se serveşte cald, cu mămăligă.





Culoarea peştelui prăjit trebuie să fie galben-aurie, pentru aceasta se pune puţină boia de ardei dulce în făina prin care se dau bucăţile respective. Bucăţile de peşte nu se dau prin făină şi boia toate odată, ci pe măsură ce se prăjesc.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate