Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - Fructe de mare

Stridii gratinate cu spanac
Stridii la cuptor
Vongole cu mazare
Salata de caracatita cu legume
Sepie cu cartofi
Regineta
Caracatita cu cartofi natur
Vongole cu paste
Sote de midii
Sepie cu mazare
Sote de midii si vongole




Scoicile, sub această denumire sînt cuprinse mai multe specii de moluşte care au corpul a-dăpostit într-o cochilie bivalvă. Ca şi racii, scoicile se consumă numai vii. Dacă valvele la scoici sînt deschise şi nu se închid repede cînd sînt lovite cu un cuţit, rămînînd întredeschise, scoicile nu sînt bune pentru consum. în comerţ se găsesc scoici fierte, conservate, ambalate fie în borcanele de sticlă, fie în cutii metalice.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate