Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Gogoşi mici din aluat de ecler, umplute


Ingrediente: 250 ml apă, 100 grame de unt, 1 linguriţă rasă de zahăr, un praf de sare, 125 grame de făină, 4 ouă.

Mod de preparare: Pasta trebuie să fie potrivit de moale; dacă ouăle sunt mari, ajung trei; nu se pune următorul decât după ce a fost bine amestecat cel dintâi (apa se fierbe cu untul, se toarnă toată făina, se amestecă bine, luând cratiţa de pe foc, se adaugă ouăle). Se toarnă cu linguriţa, pe o tavă neunsă, mici turtite, lăsând distanţă între ele, ca să aibă loc să crească. Se dau la cuptor la foc bun (circa 20-25 de minute). Se scot cu un cuţit şi, după ce s-au răcit, se taie deasupra un căpăcel şi se umpiu cu unt (1-2 linguri) frecat bine cu 2-3 gălbenuşuri răscoapte, date prin sită, cu pastă de peşte şi puţin piper.





Examinarea peştelui refrigerat (ţinut cu gheaţă) se face după aceleaşi criterii de apreciere, în ceea ce priveşte peştele congelat examinarea se face atît înainte de decongelare cît şi după aceea. în general peştele bine congelat dă un sunet clar la ciocanire ceea ce înseamnă că îngheţarea este uniformă în toată masa. Decongelarea peştelui se face la temperatura camerei, Imediat după decongelare peştele se prepară. Este total contraindicată păstrarea acestuia în frigider, chiar în congelator, după ce a fost decongelat.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate