Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Macrou marinat


Ingrediente si mod de preparare: un kg. de macrou ,o ceapa mica ,100ml. otet, 50ml. de ulei ,o cana de apa , citeva boabe de piper, o lingura si jumatate de sare. se taie pestele felii de 3cm. si se lasa citeva minute sa stea cu sarea , intre timp se fierbe apa cu otetul si uleiul peste care se adauga ceapa taiata pestisori, ca pentru salate ,se adauga si piperul si apoi se da jos de pe foc , dupa ce sa racit se toarna peste pestele asezat intr-un borcan, se pastreaza la frigider si se poate servi dupa 7 zile ca aperitiv, pofta buna!

Reteta oferita de: Gina Rusu


Peştele care trebuie fript pe grătar se unge mai întâi cu ulei cald (se va rumeni mai frumos).

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate