Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Marinată de heringi


Ingrediente: 500 grame de heringi, 10 boabe de ienibahar, 10 boabe de muştar, 1 linguriţă de zahăr, oţet, 2 linguri de ulei, 3 foi de dafin, morcov, 1 kg ceapă.

Mod de preparare: Se curăţă heringii, se desărează şi se taie în bucăţi. Se adaugă ienibaharul, boabele de muştar, zahărul, foile de dafin. Se amestecă şi se pune într-un borcan câte un rând de ceapă tăiată în felii subţiri şi un rând de heringi. Se intercalează felii subţiri de morcov. Se toarnă oţet amestecat cu ulei, astfel încât să acopere întreaga cantitate de peşte. Se leagă borcanul cu celofan sau pergament; se poate păstra la frigider mai mult timp.





Pestele proaspat are pielea Óntinsa, umeda, stralucitoare, coloratie vie; cel alterat are pielea cu cute, se jupoaie usor, coloratie mata, stearsa, pe suprafata multa mucozitate.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate