Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Marinată de peşte cu suc de roşii


Ingrediente: 1 kg peşte (crap, ştiucă, somn), o ceapă mare, 1/2 I suc de roşii, 100 ml vin roşu, o lămâie, 2 foi de dafin, boabe de piper, sare, 100 ml ulei.

Mod de preparare: Peştele este prăjit pe jumătate, ca la plachie. Ceapa rasă sau tocată mărunt se căleşte în ulei, se stinge cu sucul de roşii, cu vinul şi 5-6 felii de lămâie, fără partea albă. Bucăţile de peşte, dafinul, piperul boabe, se pun în sosul de ceapă, la care se adaugă o cană de supă de peşte (apa în care a fiert capul peştelui). Se ţine la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute.





Pestele proaspat are pielea Óntinsa, umeda, stralucitoare, coloratie vie; cel alterat are pielea cu cute, se jupoaie usor, coloratie mata, stearsa, pe suprafata multa mucozitate.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate