Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Mihalţ â l'amehcaine


Ingrediente: 1 kg mihalţ; 1/2 pahar de ulei; 1/4 I vin alb; 1 cutie mică de pastă de roşii; sare, piper; 1 ceapă; 2-3 linguri de coniac; un vârf de cuţit de zahăr pudră.

Mod de preparare: Mihalţul, tăiat în felii potrivite, se sărează, se tăvăleşte prin făină şi se prăjeşte în ulei, până când capătă o culoare aurie. Se stropeşte apoi cu coniac, se flambează, se scoate peştele pe un platou. Ceapa, tăiată felii subţiri, aromele şi piperul după gust, vinul şi pasta de roşii se fierb aproximativ 1/4 oră. Sosul obţinut se strecoară. Peştele prăjit se acoperă cu sos şi se pune la cuptor 20-25 de minute.





Pestele proaspat are pielea Óntinsa, umeda, stralucitoare, coloratie vie; cel alterat are pielea cu cute, se jupoaie usor, coloratie mata, stearsa, pe suprafata multa mucozitate.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate