Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Peşte cu sos de vin roşu


Bucăţile de peşte se dezosează, după ce s-a îndepărtat pielea, care este tare, îmbibată de ulei. Două cepe mici, tăiate mărunt, se călesc în puţin ulei, împreună cu două linguri de costiţă afumată, tăiată fâşii lungi. Se presară o lingură rasă de făină, se amestecă bine şi se adaugă 2 pahare mari de vin roşu, sare, piper şi o cuişoară, care se scoate după 10 minute de fierbere. Sosul se lasă să fiarbă încet încă 10 minute. Bucăţile de peşte se pun în acest sos, până când s-au încălzit suficient ca să fie servite, cu o garnitură de orez sau de cartofi fierţi.





Pestele proaspat are solzii stralucitori si bine fixati, fara strat gros de mucozitati; cel alterat are solzii opaci, se desprind usor, acoperiti cu un strat de mucozitati cu miros greu.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate