Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - Peste prajit

Crap prajit
Crap prajit cu sos genovez
Pastravi prajiti
Crap pane
Pastravi cu smantana
Scrumbii cu ciuperci
Scrumbii cu sos de smantana
Chefal cu patrunjel
Peste spada cu cappere
Calcan cu dovlecei
Mihalţ á l'americaine
Fileuri de cambulă cu tarhon
Nisetru, morun, păstrugă meuniere
Crap prăjit, cu maioneză de usturoi
Calcan prăjit în unt
Guvizi prăjiţi
Clean prăjit, cu mujdei
Albitură prăjită
File de salau pane
Crap prajit cu sos


Inainte de a praji pestele, se tine 5-10 minute in lapte, apoi se trece prin faina amestecata cu boia dulce de ardei (capata astfel un gust mai bun si un aspect mai placut). Cu 10-15 minute înainte de a-l prăji, peştele se sărează. Carnea peştelui trebuie uscată prin presare cu un şervet, înainte de a o trece prin făină.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate