Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Peste spada la cuptor


Ingrediente: 4 bucati de peste spada, 1 ceapa, usturoi, 2 legaturi de patrunjel, 1 pahar de vin alb, 1 pahar de ulei de masline, sare, piper.

Taiati ceapa, usturoiul si patrunjelul. O parte din legumele taiate le puneti pe fundul unui vas de Jena, peste care adaugati bucatile de peste, sare, piper. Adaugati peste toate acestea legumele tocate ramase, uleiul si paharul de vin alb. Se pune cuptorul incalzit prealabil la 180°C timp de 30 de minute, turnand din cand in cand zeama formata peste peste. Se serveste cald.





Pentru a elimina mirosul de pe vasele si tacamurile folosite la pregatirea si servirea pestelui, se fierb bine in apa cu putin otet sau zat de cafea, ori cu solutie de sapun.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate