Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - Preparate din raci

Raci fierti
Raci fierţi cu vin
Pilaf de raci
Scordolea de raci






Racii sunt o specie de crustacee, cu corpul împărţit în cefalotorace şi abdomen, acoperit cu o carapace de culoare neagră-verzuie. Prima pereche de picioare are cleşti puternici. Abdomenul alcătuit din şapte inele serveşte la înot. Trăiesc în Europa, în rîuri, bălţi. Racii constituie deliciul gurmanzilor şi sînt foarte decorativi, mai ales la o masă festivă, dar prezintă o importanţă mai mică în alimentaţie. De regulă se consumă proaspeţi, numai vii, fierţi. Cozile de raci după fierbere pot fi valorificate şi conservate prin congelare sau saramurare.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate