Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - Preparate diverse

Mujdei pescaresc
Chiftelute roesti cu somon afumat
Ton cu mazare
Mujdei de usturoi dobrogean
Mâncare rece din peşte cu măsline
Pilaf (risotto) cu peşte
Ghiveci cu peşte
Zacusca de peşte
Zacusca meridională
Zacusca de şalău
Mâncare de crap
Crap la proţap
Bulion de peşte aromat
Crochete
Sufle de peşte
Peşte gratinat
Peşte cu sos de vin roşu
Peşte cu sos de vin alb
Musaca de peşte
Peşte fript, cu garnitură de spumă de roşii
Sos in loc de mujdei


Pestele proaspat se altereaza repede, de aceea trebuie curatat de solzi, eviscerat, spalat imediat si tinut la rece.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate