Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Salată de icre de hering


Se prepară la fel ca icrele de crap, cu deosebirea că se adaugă o cantitate egală de miez de pâine albă, muiată în apă şi stoarsă bine sau gris fiert, bine îngroşat şi răcit. Se servesc cu ceapă tocată mărunt.





Icrele unor peşti cum este carasul pot avea paraziţi dăunători omului şi pentru acest motiv trebuie ţinute la sare, în congelator, cel puţin zece zile. icrele de biban nu se pregătesc ca şi celelalte, ca salată cu ulei; se consumă, de obicei, prăjite. Icrele prea sărate trebuie desărate, când se pregătesc. Se ia cantitatea necesară, se pune într-un tifon care se leagă, ca să nu se risipească icrele, şi se ţine 2-3 ore în apă rece. Apoi icrele se presează uşor cu tifonul, ca să se scurgă toată apa şi se pregătesc ca şi cele proaspete.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate