Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - Salate din peste

Salată "calorie"
Salată cu peste afumat
Salată poloneză
Salată de heringi săraţi
Salată de hamsii
Salată de sardele
Salată de icre de crap
Salată de icre de stiuca
Salată de icre de hering
Salată de peşte
Salată de peşte cu orez
Salată de merluciu
Salată de ton cu porumb


Icrele proaspete, fără să se spele, se sărează puţin, se lasă 2-3 zile la frigider şi după aceea se pregătesc. Icrele sărate pot fi păstrate mult timp în congelator; fără congelator, trebuie sărate abundent (220 grame de sare la 1 kg de icre) şi păstrate într-un borcan bine închis, la rece. Icrele, după specia de la care provin se cunosc următoarele sortimente: Icre de peşti comuni de apă dulce - crap, ştiucă; icre de peşti oceanici: heringi, cod, macrou; icre negre obţinute de la morun, nisetru, pâstrugă şi icre de Manciuria de la unele specii de somoni. Icrele se pot prezenta atît proaspete cit şi conservate prin congelare, sărare etc. Icrele cu bobul mărunt, provenite de Ia diferite specii de apă dulce sau oceanice, se valorifică şi în amestec, conservate prin sărare, purtînd denumirea comercială de icre tarama. Icrele au o valoare nutritivă însemnată datorită conţinutului ridicat în substanţe proteice, grăsimi, săruri minerale şi vitamine.
Atenţie! Icrele de somn şi de mreană sunt toxice.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate