Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Sepie cu mazare


Ingrediente: 500 g sepie, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 ardei gras, ulei de masline, sare, piper, 450 g mazare.

Mod de preparare: Intr-o tigaie mai mare se pune ulei la incins, se caleste ceapa tocata marunt, ardeiul si rosiile taiate cuburi, peste care se adauga sepiile taiate suvite. Se rumenesc putin, se adauga usturoiul tocat si paharul de vin alb. Se tine pe foc potrivit, iar cand sepiile sunt patrunse, se adauga mazarea. Se pune sare si piper dupa gust, iar la final se adauga patrunjelul tocat. Se serveste cald.





Sepia este o molusca cu opt brate si doua tentacule, corp moale si plat. Are aripioare care se intind de-a lungul intrgeii gimi a mantalei corpului. Carnea este alba, moale si delicata, foarte usor digerabila. Se poate prepara in salate, inabusita, umpluta, cu mazare, spanac, orez.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate