Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 

Retete culinare - preparate culinare din carne de peste

Stiuca la borcan


Mod de preparare: Dupa ce s-a curatat pestele de solzi, se taie in bucati potrivite, se lasa sa se scurga de apa si se pune la prajit intr-o cratita cu ulei (fara sa se dea in prealabil prin faina, deci asa cum este pestele). Dupa ce s-a prajit pestele, se pun bucatile intr-un borcan una peste alta, separat se face saramura ca pentru gogosari in otet, se toarna in borcanul respectiv unde este si pestele, se lasa cca. o luna de zile la rece (aceasta reteta este de preferat de facut iarna). Dupa aprox. o luna de zile, aceasta compozitie se face ca o gelatina iar oasele de la peste se macereaza. Se serveste ca aperitiv, este foarte gustoasa. Pofta buna!

Reteta oferita de: Marinescu Marilena





Dacă peştele este mare, feliile tranşate se crestează la suprafaţă cu un cuţit cînd se aşază la grătar.

Trimite o reteta culinara din peste si va fi publicata pe sit alaturi de numele tau (click aici!)

<<inapoi
<

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate