Pescuit marin
Pescuit amenajari piscicole
Dunarea si Delta Dunarii
Pescuit subacvatic
Pesti marini
Pesti de apa dulce

Momeli si nade de pescuit
Monturi pentru pescuit
Noduri pentru pescuit
Stiati ca ...?

Undite (fixe)
Vergi
Mulinete
Fire
Naluci
Accesorii
Trusa pentru pescuit
Ambarcatiuni pescuit

Legea nr.192 din
19 aprilie 2001

Completarea Legii
nr.192/2001

Meteo
Solunar pescuit

Aspicuri din peste
Budinci si aluaturi cu peste
Ciorbe si borsuri pescaresti
Conserve de peste
Fructe de mare
Gustari din peste
Peste la cuptor
Peste la gratar
Marinate cu peste
Peste prajit
Piftii din peste
Plachie de peste
Preparate din broaste
Preparate din raci
Preparate diverse
Rasol de peste
Salate din peste
Saramuri de peste
Sosuri pentru peste
Tocaturi din peste

 


Viermusul







A devenit una dintre cele mai populare momeli vii. Practica pescareasca a demonstrat ca este o momeala eficienta pentru marea majoritate a speciilor de pesti.
Se pastreaza in locuri uscate la temperaturi mici de 3-5 grade Celsius in malai sau rumegus (acestea trebuie schimbate periodic - 2-3 zile).
Se inteapa usor in partea inferioara (sub pata neagra) astfel incat sa ramana agatat pe curbura carligului cu varful liber.
Culoarea naturala este alb-galbui dar poate fi gasit in mai multe culori (rosu, verde etc.).
In functie de dimensiune carligului si de specia de peste pe care dorim sa o prindem putem folosi unulti viermusi pe acelasi carlig. De asemenea se pot folosi si in combinatie cu alte momeli cum ar fi ramele, pufuletii, mamaliga etc. Se pot folosi si in nada de apel in amestec cu rama tocate, mamaliga si alte combinatii de nade.
Se folosesc foarte bine in timpul sezonului rece, in mod special primavara.

Comanda momeli si nade gata preparate sau semipreparate - click aici!

<<INAPOI

 


Pariuri Sportive
 
 
Pescuit | Tehnici de pescuit | Scule de pescuit | Legislatie | Joc pescuit | Magazin pescuit
Despre vreme | Retete culinare | Forum pescuit | Evenimente | Galerie Foto | Publicitate | Contact
 
© 2004-2013 - Creative Vision
Toate drepturile rezervate